Petak, 15/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
15/12Novi Pazar vs Radnik Surdulica1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
13/12/2023 19:20
Pazarci su poraženi posle četiri pobede. U grad pored Jošanice dolazi poslednjeplasirani Radnik u petak u 16 časova.
Novi Pazar

Silno pojačani Pazarci još uvek ne uspevaju da se etabliraju kao član zamišljene \'\'velike četvorke\'\'. Jesu sada na deobi četvrtog mesta, ali su tri ekipe ispred njih već stekle veliku prednost. Teško je da mogu ugroziti Zvezdu i Partizan, ali je i TSC na sedam bodova prednosti. U prethondom kolu Novi Pazar je poražen od novajlije IMT-a, i to po drugi put ove sezone. Traktoristi s Novog Beograda su slavili u Pazaru sa 4:3, a pre sedam dana bili su uspešniji i na krovu tržnog centra i pobedili zahvaljujući samo jednom golu. Posle tog meča bilo je i nemilih scena, došlo je do sukoba fudbalera, ali i navijača domaćih sa igračima gostiju. Na poslednjih pest utakmica na svom stadionu Pazarci su dobili pet i izgubili samo od Partizana. Sve su to ostvarili uglavnom igrajući bez podrške navijača, a njih neće, zbog kazne, biti ni u meču sa Radnikom.

Radnik

Ekipa iz Surdulice nalazi se na poslednjem mestu na tabeli, a već se polako pravi distanca u odnosu na timove ispred njih. Prvi do Radnika je niški Radnički, koji je zbog pobede nad Partizanom pobegao na pet bodova razlike, a na šest poena prednosti su Napredak, IMT i Železničar. Ovakav poredak nije slučajan, Radnik je pobedio samo jednom u 17 utakmica, a taj trijumf dogodio se još u drugom kolu kada su pobedili Spartak i to na niškom Čairu, na kom su u to vreme igrali kao domaćini zbog lošeg stanja terena u Surdulici. Zanimljiov je da je Radnik bio bez poraza u prvih pet kola, a sada imaju seriju od 16 utakmica bez pobede. Teško je da će ovaj crni niz uspeti da prekinu u ovom kolu, na jednom od najtežih gostovanja.

Predlog

U prvom okršaju između ova dva tima, kada je Radnik bio domaćin u Nišu, rezultat je bio 0:0. Tada su Surduličani bili u mnogo boljoj formi nego što su sada, pa je zato pobeda Novog Pazara izvesna. Naš predlog je jedinica, a za pobedu domaćina u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.