Petak, 15/12 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
15/12Posušje vs Borac Banja Luka1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
14/12/2023 02:20
U okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Posušje će na domaćem terenu ugostiti Borac iz Banja Luke. Meč je na programu u petak od 17 časova.
Posušje

Sasvim solidni rezultati ove sezone za tim iz Posušja i izvjesno je da neće imati problema u ovoj sezoni kada je u pitanju borba za opstanak. Sa 20 osvojenih bodova nalaze se na 7. mjestu na tabeli. U poslednja 3 kola su upisali pobjedu, remi i poraz. U poslednjem kolu su poraženi na gostujućem terenu od ekipe Sloge rezultatom 1:0.

Borac

Tim iz Banja Luke je ove sezone opasno zagrizao za titulu i biće vrlo teško zaustaviti ih. Trenutno su na 42 osvojena boda, što je čak 7 više od drugoplasiranog Zrinjskog. Na poslednjih 5 mečeva su upisali 4 trijumfa i jedan remi, a u poslednjem kolu su slavili na gostovanju kod Zvijezde 09 rezultatom 1:2. Prošle je godine Borac poražen na ovom terenu rezultatom 1:0.

Prijedlog

Borac je svakako kvalitetniji tim i za očekivati je da od samog starta napadne protivnika i još jednom pobjedom privede kraju prvi dio sezone. Predlažemo dvojku po kvoti 1.70 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.