Subota, 16/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/12Njukasl Junajted vs FulamUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
14/12/2023 18:23
Tri teška poraza su iza Njukasla, može li Edi Hau da podigne ekipu pred meč sa Fulamom? Utakmica na Sent Džejms parku igra se u subotu u 16 časova.
Njukasl

Možemo samo da zamislimo kakva je atmosfera u svlačionici Njukasla posle tri vezana poraza, dva u Premijer ligi i jednog u Ligi šampiona. Dok u prvenstvu ima prostora za popravni, u Evropi više nema, pozar od Milana u Njukaslu poslao ej Svrake na poslednje mesto u grupi i oni neće igrati na proleće ni u Ligi Evrope. Sve je bilo dobro posle prvih 45 minuta, Njukasl je vodio, smešio mu se plasman u osminu finala elitnog takmičenja, ali su u nastavku sve uprskali. Ne ide im dobro ni u Premijer ligi, u poslednja dva meča, oba na strani, doživeli su poraze od Evertona i Totenhema i to vrlo ubedljive. Na Gudisonu su izgubili 3:0 a na Vajt Hart Lejnu sa 4:1. Pred novo kolo su na 6. emstu a li sa sedam bodova manje od poslednjeg tima u zoni plasmana u Ligu šampiona, četvrtoplasranog Sitija.

Fulam

Za razliku od svog rivala Kolibari su bili jako uspešni u dva poslednja kola u Premijer ligi, a slobodno se može reći i u posladnja četiri i pored činjenice da u tom periodu imaju i jedan poraz. Da krenemo od njega. Izgubili su na Enfildu od Liverpula sa 4:3, mada su do samog finiša imali prednost od jednog gola. Pre duela sa Redsima pobedili su Vulverhempton na svom terenu, a i posle Liverpula imaju dve pobede na svom Krejven Kotidžu, u mečevima sa Notingemom i Vest Hemom. U te dve utakmice fudbaleri Fulama su bili sjajni i dobili ih identičnim rezultatom 5:0. Deset datih golova i nijedan primljen sigurno su uticali na rast samopouzdanja u ekipi i ubeđeni smo da londonski klub ne ide na sever zemlje tek onako.

Predlog

Fulam je trenutno 10. na tabeli, predvodi donju polovinu, ali ako ovako nastave i u narednom periodu eto njih u gornjoj polovini. Njukasl mora da prekine niz neuspeha i nastavi poteru za timovima iz vrha. Nekako smo ubeđeni da ćemo gledati jednu otvorenu utakmicu sa dosta pogodaka. Naš predlog je igra 3+ sa koeficijentom 1.73 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.