Nedelja, 17/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
17/12Nant vs BrestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
14/12/2023 19:30
Gosti stižu u Nant u odličnoj formi, ali i kanarinci imaju čime da prete. Meč francuske Lige 1 igra se u nedelju u 13 časova.
Nant

Izgubio je Nant u prethodnom kolu na Parku Prinčeva od šampiona Pari Sen Žermena, ali je skupo prodao svoju kožu. Kanarinci su izgubili sa 2:1, a gol odluke postigao je Kolo Muani tek u 83. minutu. Pre tog meča u Parizu Kanarinci su slavili na svom terenu protiv Nice, najprijatnijeg iznenađenja dosadašnjeg dela sezone u Ligi 1. Međutim, taj trijumf nad timom sa Azurne obale bio je jedini u poslednjih šest kola u prenstvu za Nant, uz čak četiri poraza i jedan remi. Sve to je izazvalo pad na tabeli i Kanarinci su pred ovo kolo bili na 9. mestu. Što se tiče mečeva na domaćem terenu Nant je izgubio dva puta ove sezone, na startu protiv Tuluza i pre neto više od mesec dana protiv Remsa.

Brest

Pored Nice i Brest spada u najprijatnija iznenađenja. Ve -ć od prvog kola i trijumfa nad vicešampionom Lansom, tim iz Bretanje igra odlično i nije ni čudo da su visoko plasirani. Pred 16. kolo Brest je na 6. mestu. sakupili su 25 bodova i istakli kandidaturu za izlazak u Evropu. U četiri prethodna kola bili su odlični i osvojili 10 bodova. Pobedili su u gostima Monpelje i Mec, a na svom terenu Klermon. Jedini remi im se dogodio u duelu sa Strazburom na domaćem treenu, a to je bio zaostali meč. Brest nije nešto posebno efikasan, na 15 utakmica dali su samo 19 golova a uzeli 25 bodova. Često slave samo sa jedim postignutim golom, kao što je to bilo u Mecu pre sedam dana. Na osam utakmica u gostima u dosadašnjem delu sezone čak četiri puta su pobedili i tri puta izgubili.

Predlog

Sudeći po formi, ali i položaju na tabeli, gosti su favoriti u obvom meču. Međutim, Nant je pred moranjem, pa kad su uspeli da pobede Nicu, mogu da se nose i sa Brestom. Ipak, od igranja na konačni ishod sigurnije je igrati na golove, a njih sigurno neće biti mnogo . Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.70 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.