Subota, 16/12 - Fudbal, Italija, Serija A
16/12Napoli vs KaljariPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
15/12/2023 03:00
Ovogodišnje izdanje italijanske Serije A nam je do sada donelo baš dosta uzbuđenja, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Napolija i Kaljarija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Napoli

Napoli ne igra onako dobro kao što je to slučaj bio prošle sezone kada je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do Skudeta.
Naravno, nije bilo ni za očekivati da tim sa juga Italije igra na istom nivou, a u ovom trenutku se ekipa sa stadiona "Diego Armando Maradona" nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Romu.
U poslednja dva kola je aktuelni šampion Italije doživeo isto toliko poraza, a u prošlom kolu je Napoli poražen na gostovanju kod Juventusa kada je bilo 1:0.

Kaljari

Kaljari je prošle sezone igrao dosta dobro i na kraju je ova ekipa potpuno zasluženo uspela da dođe do povratka u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Naravno, nije tajna da će i ovog puta primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, i svakako da to neće biti nimalo lak zadatak za izabranike Klaudija Ranijierija.
U ovom trenutku se tim sa Sardinije nalazi na šesnaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Kaljari uspeo da na svom terenu savlada Sasuolo sa 2:1, i to nakon neverovatnog preokreta.

Naš predlog

Iako je Kaljari u prošlom kolu pokazao karakter, mišljenja smo da će Napoli morati na ovom duelu da se dobrano iskupi svojim navijačima za nešto slabije partije u Seriji A u poslednje vreme, pa deluje da će aktuelni šampion Italije od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Kaljarija, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.