Nedelja, 17/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
17/12Olimpik Marselj vs Klermon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/12/2023 04:47
Francuska Liga 1 nam donosi nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva i u nedelju, a jedan od njih se igra na Velodromu, gde će Marsej ugostiti Klermon. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 5 minuta.
Marsej

Marsej je imao dosta problema na startu sezone, ali čini se da je ovaj tim proigrao nakon dolaska temperamentnog Đenara Gatuza.
Na poslednja tri meča u prvenstvu, tim sa Velodroma je ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila na gostovanju kod Lorijena, a taj duel je završen rezultatom 2:4.
Inače, ne treba zaboraviti da je francuski predstavnik u četvrtak izborio plasman u nokaut fazu Liga Evrope, što je bio jedan od primarnih ciljeva za ovaj deo sezone.

Klermon

Što se tiče Klermon, ova ekipa je trenutno stacionirana na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jedanaest osvojenih bodova i na osnovu svega onog što smo do sada videli, utisak je da je ova ekipa jedan od glavnih kandidata da se na kraju ovogodišnjeg izdanja Lige 1 preseli u niži rang.
Na pet poslednjih mečeva u prvenstvu Klermon je bez trijumfa,  a u tom periodu je ova ekipa doživela tri poraza uz dva remija.
U prošlom kolu je sedamanaestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom stadionu protiv Lila, a taj duel je pomalo i neočekivano završen bez pogodaka.

Naš predlog

Sve osim sigurne pobede zahuktalog Marseja bi bilo ravno senzacije, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.