Nedelja, 17/12 - Fudbal, Italija, Serija A
17/12Bolonja vs RomaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/12/2023 04:55
Nedelja nam donosi dosta veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a jedan od najzanimljivijih se igra na stadionu \"Renato Dal\' Ara\" gde će snage odmeriti Bolonja i Roma. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Bolonja

Nema nikakve sumnje da je Bolonja najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na deobi četvrtog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Roma.
Izabranici Tijaga Mote koji radi sjajan posao na klupi Bolonje su na poslednjih pet mečeva ostvarili tri trijumfa, jedan remi uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Fiorentine, kada je bilo 2:1.
U prošlom kolu je ova ekipa bez većih problema savladala Salernitanu u gostima sa 1:2.

Roma

Što se tiče Rome, izabranici Žozea Murinja će ove sezone konačno pokušati da dođu do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se Vučica nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli uz isti broj bodova kao i Bolonja, koja im gostuje u ovom kolu, što će biti sjajna prilika da se Rimljani osame na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je Roma na svom terenu odigrala meč bez pobednika protiv Fiorentine, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali je ipak utisak da će i jedni i drugi ovde ići na sva tri boda, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam toplo preporučujemo da se fokusirate na igru GG uz kvotu 2.11 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.