Ponedeljak, 18/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
18/12Čukarički vs IMT Novi BeogradUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/12/2023 12:40
Završena je evropska avantra Brđana, moramo da priznamo, vrlo neuspešno. U poslednjoj utakmici 18. kola srpske Super lige dočekuju novobeogradski IMT u ponedeljak u 18 časova.
Čukarički

Tim sa Banovog Brda odigrao je letos i jesenas osam utakmica u Evropi i svih 8 izgubio. Prvio su u kvalifikacijama za Ligu Evrope poraženi od Olimpijakosa dva puta, a onda i u grupi Lige konferencija po dva puta od Genka, Ferencvaroša i Fiorentine. Mnogo se više očekivalo od Čuke, ali je Evropa jedna druga dimenzija i od ovih katastrofalnih rezultata srpskih timova fudbal će se dugo oporavljati. U prvenstvu je Čukarički na 4. mestu pred ovo kolo i to isključivo zahvaljujući nizu od tri uzastopne pobede.Slavili su u Nišu i Ivanjici, kao i na svom terenu protiv Kragujevčana. U međuvremenu su prošli i u četvrtfinale domaćeg kupa. Dva puta je Čuka menjala trenera i videćemo šta će se dešavati u zimskoj pauzi u ovom klubu.

IMT

Debitant u eliti uspeo je da se pomeri sa dna tabele i posle važne pobede na Novim Pazarom u prošloj rundi, ovo 18. kolo čeka na 12. poziciji. Jasno je da je opstanak jedino bitan za Traktoriste, ali sigurno neće propustiti priliku da se plasiraju u plej-of, ako se uopšte ukaže neka šansa. Imali su svojim veoma dobrih mečeva, sećamo se \'\'četvorke\'\' u Kruševcu, ali i gubitka bodova kada to nisu očekivali, kao kada su u dva uzastopna kola bodove odnosili Lučanci i Subotičani. Njihov hendikep je to što kao domaćini igraju na terenu Voždovca, ali nam se čini da su se do sada već adaptirali. Protiv Pazara je bilo vatreno, i na terenu i van njega, ali će se jedino pamtiti gol Lukovića i tri boda na kontu IMT-a.

Predlog

Dobro pamte Brđani šta im se dogodilo protiv IMT-a u prvom delu prvenstva. Tada su Traktoristi slavili sa 3:0 kao domaćini i taj meč je bio kruna jedne dobre serije IMT s obzirom da su pre njega pobedili u Novom Pazaru sa 4:3. Sada ne daju Traktoristi toliko golova, ali se na Banovom Brdu uvek igraju efikasni mečevi i predlažemo vam igru 3+ i za ovaj. Za ovaj tip kvota je 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.