Ponedeljak, 18/12 - Fudbal, Francuska, National
18/12Versailles vs Red StarDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
16/12/2023 19:30
Duel dve ekipe iz dva pariska predgrađa zatvoriće 16. kolo francuske Nacionalne lige. Meč u Versaju igra se u ponedeljak od 21 čas.
Versaj

Domaćin ovog meča je u treću ligu ušao prošle sezone, odmah dao do znanja da ne namerava da se bori za goli život i sve do finiša prvenstva bio je ozbiljan kandidat za selidbu u viši rang. Ipak, bilo bi previše da preskoče dva ranga u dve godine i oni su sezonu završili na 5. mestu sa solidnim zaostatkom za dvojcem koji je otišao u Ligu 1. U ovoj sezoni Versaj se dobro drži mada je na tabeli negde u sredini, sa polovičnim učinkom, ali i jednom zaostalom utakmicom. U dva prethodna kola, odigrana na svom terenu, bili su odlični i pobedili Nim i epinal. Na te dve utakmice dali su čak 10 golova, skoro polovinu ukupno postignutih golova do sada.

Red Star

Francuska \'\'Crvena zvezda\'\' je lider treće lige i već su ostvarili solidnu prednost u odnosu na pratioce. U Ligu 2 direktno ulaze dve prvoplasirane ekipe i Red Star je najozbiljniji kandidat za jedno od ta dva mesta. Međutim, još je ranoo za donošenje takmvih zaključaka, još nije ni polovina prvenstva, ali sudeći po igrama tima iz pariskog predgrađa, sve vodi ka tome. Red Star je do sada poražen dv puta u 15 odigranih kola, drugi poraz se dogodio nedavno na gostovanju u Dižonu, a prvi još u 2. kolu šampionata kod ekipe GOAL FC. Na svom terenu su neprikosnoveni, iz sedam utakmica imaju isto toliko pobeda i najviše zbog takvogučinka nalaze se na vrhu tabele. U prošlom kolu Red Star je savladao Nim sa 2:0 kao domaćin.

Predlog

Svakako da su gosti favoriti ali nikako ne treba potceniti tim iz mesta u kome je poznati dvorac, pogotovo posle deset golova za samo 180 minuta fudbala. U prethodnoj sezoni Versaj nije uspeo da posigne gol protiv red Stara, na svom terenu poraženi su sa 3:0 ali su uzeli bod kao gosti jer je meč završen bez golova. sada očekujemo golove, bar po jedan na obe strane, a za GG kvota je 1.82 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.