Utorak, 19/12 - Fudbal, Engleska, FA Kup
19/12Blekpul vs Forest Green Rovers1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
16/12/2023 21:57
U zaostaloj utakmici drugog kola engleskog FA kupa Blekpul dočekuje Forest Grin. Meč se igra u utorak od 20.45.
Blekpul

U lošem raspoloženju \'\'narandžasti\'\' dočekuju ovaj meč u najstarijem fudbalskom takmičenju na svetu. Poraženi su u prvenstvenom okršaju u Ligi 1 od slabog Kembridž junajteda u subotu i na taj način ostali bez priključka sa timovima u zoni plej-ofa. Teško je očekivati da se Blekpul umeša u bitku za jednu od dve prve pozicije i na taj način izbori direktan plasman u Čempionšip, ali tim svakako ima kvalitet, ali i tradiciju, da bude među prvih šest, odnosno da igra plej-of i u doigravanju pokuša da bude ta treća ekipa koja će napredovati u viđi rang. Blekpul na domaćem terenu igra dobro, pobedio je već 7 puta, dok je na strani uspeo da trijumfuje na samo dva meča.

Forest Grin

\'\'Zelena šuma\'\' je ispala iz Lige 1 prošle sezone, tada su bili ubedljivo poslednji na tabeli i imali skoro 20 bodova manje od prvog tima iznad sebe, koji je takođe morao u niži rang.  Ništa bolji nisu ni u Ligi 2, trenutno su uspešniji samo od Satona, a s obzirom da dva tima napuštaju ovaj rang i sele se u amatersku Navcionalnu ligu, moguće je da ćemo ih naredne sezone gledati u petom rangu takmičenja. Velike finasijske probleme imao je Forest Grin u prošloj sezoni, a sudeći po sadašnjim rezultatima izgleda da ih nisu rešili. U subotu su upisali novi poraz, ovog puta na gostovanju kod Milton Donsa sa 2:0. Poslednji trijumf ostvarili su krajem oktobra, a u narednih pet kola su bez pobede, ako izuzmemo meč prvog kola FA kupa u kome su pobedili nižerazredni Skarborou.

Predlog

U ovom meču ne bi smelo da bude dilema za kladioce. Domaćin je tim iz trećeg a gost iz četvrtog ranga. Pored toga Blekpul je u gornjem delu tabele Lige 1 a Forest Grin pretposlednji u Ligi 2. Sve je jasno, kec kao vrata, a za njega se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.50. Recimo na kraju da je ovo prvi mešusobni duel ova dva tima u istoriji, što mu daje posebnu draž.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.