Ponedeljak, 18/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
18/12TSC Bačka Topola vs Javor Ivanjica1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/12/2023 01:53
Srpsko fudbalsko prvenstvo nam je do sada donelo pregršt veoma zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bačke Topole i Javora. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
TSC

TSC ne igra ni blizu onako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone kada je ova ekipa stigla do vicešampionske titule.
U ovom trenutku se tim iz Bačke Topole nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji je u subotu odigramo samo 3:3 protiv Radničkog iz Kragujevca, pa će ovog biti lepa prilika za TSC da se približi na tabeli crno-belima.
U prošlom kolu su izabranici trenera Lazetića remizirali na gostovanju kod upravo Radničkog, a taj duel u Kragujevcu je završen bez golova.

Javor

Primarni cilj Javora će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se tim iz Ivanjice nalazi na desetom mestu na tabeli, pa ako se na taj način posmatraju stvari, deluje da svi navijači ove ekipe mogu da budu zadovoljni sa dosadašnjim partijama svog omiljenog tima.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Javor je ostvario dva trijumfa, uz tri poraza, bez remija.
Inače, u prošlom kolu je klub iz Ivanjice odigrao solidan meč na svom terenu protiv Čukaričkog, ali je ipak tim sa Banovog Brda slavio sa 1:2.

Naš predlog

Deluje zaista da bi sve osim pobede TSC-a bila prava senzacija pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom, za koju je kladionica Meridianbet pripemila koeficijent 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.