Ponedeljak, 18/12 - Fudbal, Rumunija, Liga I
18/12Botoşani vs Dinamo Bucureşti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/12/2023 01:59
Posle duže vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan duel rumunskog prvenstva, a u pitanju je meč između Botošanija i Dinama iz Bukurešta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Botošani

Nema apsolutno nikakve sumnje da su fudbaleri Botošanija ekipa koja je do sada ubedjivo najmanje pokazala u ovogodišnjem izdanju rumunskog prvenstva, a najbolji pokazatelj za to je i tabela koja nam govori da se ovaj tim nalazi na poslednjem mestu sa samo devet osvojenih bodova.
Do sada je "fenjeraš" odigrao osamnaest mečeva u prvenstvu i još uvek ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa devet puta remizirala uz isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Botošani poražen na gostovanju kod Krajove, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Dinamo Bukurešt

Uz Botošani, tim koji je do sada najmanje pokazao u ovogodišnjem izdanju rumunske Lige 1, je bez ikakve sumnje i Dinamo iz Bukurešta.
Tim iz rumunske prestonice se u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo deset osvojenih bodova, što je za bod više u odnosu na Botošani, koji kao što smo već napomenuli trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli.
Na osamnaest odigranih mečeva Dinamo je ostvario dva trijumfa, četiri remija i čak trinaest poraza, a pet u poslednjih pet kola.

Naš predlog

Deluje da bi mogli da prisustvujemo prvoj pobedi Botošanija u ovogodišnjem izdanju Lige 1, pošto im u goste dolazi tim koji u poslednje vreme pruža katastrofalne partije, dok je igra Botošanija i pored toga što se ovaj tim nalazi trenutno na poslednjem mestu na tabeli, u poslednje vreme nešto bolja, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.