Utorak, 19/12 - Fudbal, Španija, La Liga
19/12Granada vs SeviljaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
17/12/2023 03:19
Od utorka su na programu mečevi vanrednog kola španske La Lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Granade i Sevilja. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Granada

Kako sada stvari stoje, sva je prilika da je Granada jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang na kraju sezone.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ova ekipa je bez trijumfa, a u tom periodu je Granada doživela tri poraza i dva remija.
U prošlom kolu je ovaj tim poražen na gostovanju kod Selte, a taj duel u Vigu je završen rezultatom 1:0.

Sevilja

Sevilja igra katastrofalno u poslednje vreme, a cenu loših rezultata je platio trener Dijego Alonso, koji je smenjen u subotu.
Pre svega, treba reći da je španski predstavnik u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona završio na poslednjem mestu u svojoj grupi.
Na sve to su se nadovezale očajne partije u La Ligi, a poražavajuće zvuči podatak da su Andalužani na poslednjih pet mečeva u prvenstvu doživeli tri poraza uz dva remija.
U prošlom kolu je Sevilja odigrala katastrofalan meč na svom terenu protiv Hetafe, koji je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju katastrofalno u poslednje vreme i nema nikakve sumnje da će oba tima dati sve od sebe da baš na ovom duelu prekinu lošu seriju rezultata.
Sve to nam govori da bi ovaj duel mogao da nam donese makar po jedan pogodak na obe strane, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa igrom GG uz kvotu 1.68 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.