Utorak, 19/12 - Fudbal, Španija, Segunda
19/12Elche vs Mirandés1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
17/12/2023 03:28
Španska Segunda nam je do sada donela dosta uzbuđenja, a od utorka su na programu mečevi vanrednog kola. Za vas smo ovog puta analizirali susret između Elčea i Mirandesa koji je zakazan za 21:30h.
Elče

Poznato je da je Elče prošle sezone ispao iz La Lige i nema nikakve sumnje da će primarni cilj biti ekspresni povratak u istu.
Za sada stvari sigurno ne funkcionišu onako kako su svi očekivali, pošto se trenutno tim iz Alikantea nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji.
Da stvari budu još gore, dojučerašnji prvoligaš je u poslednja dva kola doživeo isto toliko poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa izgubila na gostovanju kod Ovijeda u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 3:2.

Mirandes

Za razliku od svog protivnika na ovom meču, Mirandes u poslednje vreme pruža poprilično dobre partije, iako je ova ekipa imala baš dosta problema na startu.
Naime, na poslednjih pet mečeva u Segundi ovaj tim je bez poraza, a u tom periodu je Mirandes ostvario dva trijumfa uz tri remija, što je trenutno dovoljno za trinaesto mesto na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom stadionu protiv Albasetea, a taj duel je završen pobedom domaće ekipe od 2:0.

Naš predlog

Ukoliko misli da dođe u situaciju da se bori za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, Elče prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.