Sreda, 20/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/12Monpelje vs Olimpik MarseljUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
19/12/2023 02:51
Francuska Liga 1 nam je do sada donela baš dosta uzbuđenja, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Monpeljea i Marseja. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Monpelje

Fudbaleri Monpeljea imaju dosta problema ove sezone, a trenutno se nekadašnji šampion Francuske nalazi tek na dvanaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva Monpelje je ostvario samo jedan trijumf, uz po dva remija i poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa konačno odigrala jedan dobar susret i slavila na gostovanju kod Meca, a taj susret je završen rezultatom 0:1.

Marsej

Što se tiče Marseja, francuski velikan je proigrao od kako je na klupu seo temperamentni Đenaro Gatuzo.
Naime, na četiri poslednja susreta u prvenstvu ova ekipa je ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu kada je Marsej savladao Klermon na svom stadionu sa 2:1.
Inače, kada se radi o partijama na strani, do sada je tim sa Velodroma odigrao osam mečeva na strani i ostvario samo jedan trijumf, uz tri remija, ali i četiri poraza, što je možda i previše.

Naš predlog

Veoma nezahvalan duel za prognoziranje, i sva tri znaka su apsolutno u igri, međutim, deluje da bi gosti koji su i te kako raspucani od kako je na klupu ovog tima seo Đenaro Gatuzo, mogli da postignu dva ili više pogotka na vrućem gostovanju kod Monpeljea, pa savetujemo da se fokusirate na igru G2+ uz kvotu 1.97 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.