Sreda, 20/12 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
20/12Ajntraht Frankfurt vs Borusija MenhengladbahDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
19/12/2023 18:47
Za kraj 2023. godine Orlovi iz Frankfurta dočekuju Ždrepce iz Menhengladbaha. Utakmica se igra u sredu u 20.30.
Ajntraht

Jedna sasvim prosečna jesen je iza fudbalera Ajntrahta. Ubedljivo najveće dostignuće tima koji vodi trener Topmeler je trijumf nad Bajernom pre desetak dana sa 5:1 na Dojče Bank areni u Frankfurtu. Zanimljivo je da je to jedina pobeda Ajntrahta u poslednjeih sedam utakmica, uz čak 6 poraza. Tu računamo i neuspehe u DFB kupu, ispali su od trećeligaša Sarbrukena, kao i poraze u Ligi konferencija od PAOK-a i Aberdina. I pored tih poraza Orlovi će igrati na proleće u Evropi, njihov rival u baražu za osminu finala biće belgijski Rojal Union. U Bundelsigi su pred poslednje kolo u ovoj godini na 8. mestu, a u nedelju su doživeli ubedljiv poraz na gostovanju kod lidera Bajera u Leverkuzenu.

Menhengladbah

Nije se mnogo očekivalo od Borusije u ovoj sezoni. Tim je dosta podmlađen, otišlo je nekoliko nosilaca igre, i ono čime bi navijači nekada slavnog kluba mogli da budu zadovoljni je efikasnost. Igrala je Borusija dosta zanimljivih mečeva sa mnogo pogodaka, Treer Seoane ima takav pristup igri, i možda bi Menhengladbah imao neki bod više da su umeli da se odbrane kada je trebalo. Menhengladbah je primio čak 33 gola na 15 utakmica, a od njih je više golova primio samo poslednjeplasirani Darmštat. U petak je Borusija dočekala Verder, opet je dala dva gola ali ni to nije bilo dovoljno za trijumf, pošto su toliko i primili. Borusiaj je dala 17 golova na strani, i u tom segmentu su najefikasniji zajedno sa timovima Hofenhajma, Bajerna i Leverkuzena.

Predlog

Na svakom meču u gostima Borusija daje 2,5 golova, pa je logično očekivati da zatresu i mrežu Ajntrahta. Domaćin je u situaciji da mora da pobedi jer bi u suprotnom pokvario utisak i u onom trijumfu nad Bajernom. Na poslednjih deset mešusobnih mečeva između Ajntrahtia i Borusije samo jednom bnije došla igra gol-gol, ali je i tada viđeno dosta pogodaka, Menhengladbah je slavio sa 4:0. Golovi su sigurna opcija, a za GG kvota je 1.58 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.