Sreda, 20/12 - Fudbal, Engleska, EFL Kup
20/12Liverpul vs Vest HemUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
7 / 10 Ulog
19/12/2023 19:03
U poslednjem meču četvrtfinala engleskog Liga kupa na Enfildu se sastaju Liverpul i Vest Hem. Utakmica je na programu u sredu od 21 čas.
Liverpul

Redsi nisu uspeli da zatresu mrežu Mančester Junajteda u nedelju u najvećem derbiju engleskog fudbala i morali su da se zadovolje samo bodom. Na taj način su prepustili prvo mesto Arsenalu, a nisu uspeli da iskoriste ni kiks Mančester Sitija protiv Palasa i dodatno odmaknu aktulenom šampionu Evrope i Engleske. Posle 17 kola Liverpul ima bod zaostatka za Tobdžija, i sigurno je da nas očekuje vrlo zanimljivo prvenstvo pošto su u vrhu i Aston Vila, Mančester Siti i Totenhem. U međuvremenu Liverpul je prošao dalje i u Ligi Evrope, i to kao prvoplasirani tim, i pored dva poraza u 6 mečeva. Što se EFL kupa tiče, pošto su već stigli dovde, pokušaće da ga i osvoje, jer trofej je trofej, makar i u manje važnom domaćem kupu.

Vest Hem

Čekićari su imali napornu jesen sa mnogo odigranih utakmica. Nastupali su u Ligi Evrope, prošli su dalje kao prvoplasirani tim i tako se poštedeli napora u još dve utakmice u šesnaestini finala. To mogu da zahvale pobedi nad Frajburgom u poslednjem kolu grupne faze. U Premijer ligi Vest Hem je tek na 8. mestu i pokušava da održi korak sa timovima koji se bore za izlazak u Evropu. Prošle sezone nisu uspeli da se kroz domaće takmičenje domognu evropske scene, ali su osvajanjem Lige konferencija stigli do nastupa u Ligi Evrope. Pre dva kola tim Dejvida Mojesa je ubedljivo poražen od Fulama na Krejven Kotidžu sa 5:0, ali je zato u nedelju uspeo da se oduži svojim navijalima i pobedi Vulverhemption sa 3:0.

Predlog

Krajem septembra su Liverpul i Vest Hem igrali u prvenstvu, takođe na Enfildu, a Redsi su slavili sa 3:1. Bio je to više nego zanimljiv meč, a takav treba očekivati ui u četvrtfinalu EFL kupa. U prethodnom kolu Liverpul je izbacio Bornmut pobedom u gostima, dok je Vest Hem bio uspešniji od Arsenala na svom stadionu. Naš predlog za ovaj meč su golovi, ali ne verujemo da će ih biti mnogo. Za 0-3 gola kvota je 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.