Četvrtak, 21/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
21/12Novi Pazar vs Spartak Subotica1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/12/2023 13:59
Pazarci su u naletu i sigurno da im je stalo da polusezonu završe pobedom i utvrde se na 4. mestu na tabeli. Utakmica u gradu na Jošanici ira se u četvrtak u 15 časova.
Novi Pazar

Pet pobeda i jedan poraz ima Novi Pazar u poslednjih šest utakmica, računajući tu i trijumf u osmini finala Kupa Srbije. Na svom terenu su pobedili na šest od prethodnih sedam utakmica, a većinu su odigrali bez prisustva navijača. Taj jedini poraz doživeli su od Partizana minimalnim rezultatom, dok su slavili u mečveima protiv Železničara, Napretka, Vojvodine,Čukaričkog, Javora i Radnika. Surduličane su pobedili u petak sa 2:1, i sada sa 29 bodova iz 18 utakmica drže 4. mesto na tabeli. Ipak, trećeplasirani TSC je na udaljenosti od 7 bodova, a Vojvodina je iza njih na samo bod, pa je Pazaru neophodna pobeda nad Spartakom da bi prezimili na četvrtom mestu i proleće dočekali na poziciji koja vodi u evropske kupove.

Spartak

Golubovi su izvršili promenu trenera i igraju dosta bolje od dolaska Vladimira Jovanovića umesto ruskog stručnjaka Aleksandra Keržakova. Spartak je prvo vezao dva pobede, protiv IMT-a i Radnika, ali je u poslednja dva kola upisao poraze, prvo u Pančevu protiv Železničara, a onda i na svom terenu od Crvene zvezde. Na tabeli je klub sa severa Srbije na 9. mestu i u preostalih 12 utakmica imaju zadatak da se presele barem jedno mesto napred i tako se izbore za nastup u plej-ofu, što je i bio primarni cilj na početku sezone. Na oproštaju od 2023. godine idu u Novi Pazar na jedno od najtežih gostovanja, ali je povoljna okolnost po njih što neće biti navijača na tribinama stadiona u ovom gradu zbog kazne za domaći klub.

Predlog

U prvom delu prvenstva na utakmici u Subotici Spartak je pobedio sa 2:0, ali je zato Novi Pazar dobio sva tri duela protiv Golubova u prethodnoj sezoni. Parazci su favoriti protiv svih srpskih klubova na svom terenu, osim kada im u goste dolaze \'\'večiti\'\', pa tako i protiv Subotičana. Naš predlog za ovaj meč je jedinica, a za pobedu Nobog Pazara dobija se koeficijent koji u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.