Četvrtak, 21/12 - Fudbal, Grčka, Super League
21/12Atromitos Athinon vs Olimpijakos1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
20/12/2023 17:44
Atromitos će u okviru 15. kola Super lige Grčke dočekati Olimpijakos na svom terenu. Meč je na programu od 19 časova i 30 minuta.
Atromitos

Klub koji sa klupe predvodi Saša Ilić je u poslednje vrijeme u zaista dobroj formi, te na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz. Nakon tri vezana remija, u poslednjem kolu su trijumfovali protiv  Panatinaikosa na domaćem terenu rezultatom 3:2. Sa 15 osvojenih bodova nalaze se na 9. mjestu na tabeli. Sigurno je da neće tek tako prepustiti inicijativu protivniku u ovom meču.

Olimpijakos

Tim iz Pireja je ove sezone oformio respektabilan tim u namjeri da povrati šampionski trofej u svoje vitrine. Nakon nešto slabijeg početka sezone su konsolidovali svoje redove i u poslednja 4 kola su upisali 3 trijumfa i jedan remi. U poslednjem kolu su savladali Panseraikos rezultatom 0:1, pa sa 31. osvojenim bodom zauzimaju 4. mjesto na tabeli, sa svega bodom zaostatka od vodećeg PAOK-a.

Prijedlog

Mišljenja smo da gosti imaju kvalitetniji sastav i da će slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 1.55 u Meridianbet kladionici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.