Četvrtak, 21/12 - Fudbal, Španija, Segunda
21/12Real Valladolid vs Racing Ferrol1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/12/2023 05:13
Do sada nam je španska Segunda donela pregršt veoma intereasntnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valjadolida i Ferola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Valjadolid

Fudbaleri Valjadolida imaju najviše moguće ciljeve, a trenutno se dojučerašnji prvoligaš nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Leganes.
Na poslednjih pet mečeva u Segundi, ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza uz jedan remi.
Inače, u prošlom kolu je klub koji je u većinskom vlasništvu legendarnog Ronalda je izgubio na gostovanju kod drugog tima Viljareala, a taj susret je završen rezultatom 1:0.

Ferol

Primarni cilj Ferola će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih uz konstataciju da sve to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na fenomenalnom petom mestu na tabeli, i svakako treba konstatovati da je Ferol najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Segunde.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je Ferol slavio na svom stadionu protiv Tenerifa, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

Iako Ferol ove sezone igra na veoma visokom nivou, smatramo ipak da će ova ekipa doživeti poraz na gostovanju kod Valjadolida, koji je makar na papiru daleko bolji rival, pa vam hrabro savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.