Petak, 22/12 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
22/12Den Bosch vs CambuurUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
21/12/2023 05:45
Holandska druga liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Den Boša i Kambura. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Den Boš

Fudbaleri Den Boša se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvanaest osvojenih bodova i svakako da smo od ovog tima daleko više očekivali.
U dosadašnjem toku šampionata ova ekipa je ostvarila samo tri trijumfa, isto toliko remija i čak trinaest poraza što je svakako previše.
Na poslednjih pet mečeva Den Boš je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela tri poraza uz dva remija.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela pravu katastrofu na svom terenu protiv De Grafšapa kada je bilo 0:4.

Kambur

Kada se sve sabere i oduzme deluje zaista da navijači Kambura mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji njihova ekipa igra ove sezone.
Naime, trenutno se ovaj tim nalazi na šestom mestu na tabeli, a primarni cilj je sigurno plasman na jednu od prvih osam pozicija, pošto to automatski donosi i plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva Kambur je ostvario dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz, i to baš u prošlom kolu kada je ova ekipa poražena na svom terenu protiv Jong AZ-a, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Ono što je veoma karakteristično za holandsku drugu ligu su mečevi sa velikim brojem pogodaka, a sve je prilika da nas to očekuje i na duelu između Den Boša i Kambura, pa vam preporučujemo da se fokusirate na igru 3+ uz kvotu 1.53 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.