Petak, 22/12 - Fudbal, Rumunija, Liga I
22/12Oţelul vs Botoşani1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/12/2023 05:54
Posle duže vremena smo za vas analizirali jedan meč rumunskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Ocelula i Botošanija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 30 minuta.
Ocelul

Fudbaleri Ocelula su se ove sezone konačno vratili u najkvalitetniji rang rumunskog fudbala, a za one nešto starije zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svetu treba napomenuti da je ovaj tim svojevremeno nastupao čak i u grupnoj fazi Lige šampiona.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Lige 1, trenutno se klub iz Galatija nalazi na jedanaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje opstanak ne bi smeo da se dovede u pitanje.
U prošlom kolu je inače Ocelul slavio na strani kod Univerzitatee iz Kluža, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Botošani

Ni oni najveći pesimisti sigurno nisu mogli da pretpostave da će fudbaleri Botošanija igrati ovako loše u ovogodišnjem izdanju Lige 1, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo devet osvojenih bodova i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u drugom po kvalitetu rangu rumunskog fudbala.
U prošlom kolu je ovaj tim imao lepu priliku da upiše prvi trijumf u šampionatu, pošto je u goste došao pretposlednji Dinamo iz Bukurešta, međutim, taj susret je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Ocelul igra fantastično na strani u poslednje vreme i ova ekipa je trenutno treća najbolja gostujuća ekipa u Ligi 1, a smatramo da je vreme i za jedan dobar duel na domaćem terenu pa vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.