Petak, 22/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
22/12TSC Bačka Topola vs NapredakUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
21/12/2023 13:42
Napornu jesen fudbaleri TSC završavaju utakmicom sa Kruševljanima. Meč u Bačkoj Topoli igra se u petak u 17 časova.
TSC

Neverovatan broj mečeva odigrao je TSC ovog leta i jeseni. Pored 19 utakmica u Super ligi i dve u Kupu Srbije, odigrali su čak osam evropskih mečeva, dva u kvalifikacijama za Ligu šampiona i šest u grupnoj fazi Lige Evrope. Taj evropski put nije bio uspešan, na tih osam mečeva doživei su 7 poraza i samo su protiv olimpijakosa na svom terenu izvukli bod. Poslednju evropsku utakmicu odigrali su pre sedam dana u Pireju gde su izgubili sa 5:2. Što se domaćeg šampionata tiče TSC je na trećem mestu i to je zadovoljavajući plasman jer ponovo donosi igranje u Evropi, samo sada bez zagarantovane grupne faze. Prošlog vikenda su pobedili Javor na svom terenu, a polusezonu će završiti utakmicom sa Kruševljanima ponovo na svom stadionu u Bačkoj Topoli.

Napredak

Čarapani su imali turbulentnu jesen sa dosta promašaja i jednom promenom trenera. Sada je na klupi Napretka Vladimir Gaćinović i ekipa iz grada pod Bagdalom igra bolje, samo što se to baš i ne primećuje na tabeli. Napredak je na deobi od 11. do 13. mesta sa timovima IMT-a i Javora, sva tri tima imaju po 20 bodova, a to je pet manje od poslednjeg tima u zoni plej-of, što je krajnji cilj tima iz Kruševca. Pokušaće Čarapani da budu makar 8. posle 30 kola i da na taj način, pre svega, obezbede opstanak, ali i da pokušaju da uhvate neko mesto koje vodi u Evropu, mada to ne izgleda realno u ovom momentu. Posle četiri uzastopna poraza, tri u prvenstvau i jednog u Kupu Srbije, Napredak je prošlog vikenda slavio na gostovanju u Lučanima sa 2:1, nakon jednog od najdramatičnijih mečeva ove polusezone.

Predlog

Napredak je primio gol u Lučanima u sudijskoj nadokandi za 1:1 ali nisu klonuli duhom i samo par minuta kasnije postigli su novi gol i stigli do tri boda. Oni su dobro igrali na strani ove sezone, Njima je pobeda u Lučanima već četvrta u ovoj sezon i na strani, pa su osvojili 12 bodova, više nego na svom terenu. Zato se neće predati ni u Bačkoj Topoli protiv jedne od najboljih srpskih ekipa. TSC igra otvoreno, ali to rade i Kruševljani na strani. Naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.75 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.