Subota, 23/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
23/12Fulam vs BarnliUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
22/12/2023 13:03
Gosti dolaze na Krejven Kotidž kao jedna od dve najslabije ekipe posle 17 odigranih kola. Meč u Londonu igra se u subotu u 16 časova.
Fulam

Posle dve sjajne pobede od po 5:0 protiv Notingem Foresta i Vest Hema na svom terenu, Fulam je doživeo poraz na severu zemlje od Njukasla na Sent Džejms parku sa 3:0. Ipak, možda je poraz previsok, a posledica je toga da je Fulam igrao sa igračem manje veći deo meča. Taj neuspeh brzo je zaboravljen jer su Kolibari uspeli da prođu u polufinale EFL kupa. Oni su kao gosti, boljim izvođenjem penala, eliminisali Everton i za prvi trofej u sezoni boriće se, prvo sa Liverpulom u polufinalu, a ako budu uspešni, sa boljim iz okršaja Čelsi - Midlzboro. Do tog okršaja ima još vremena a sada sledi čuveno \'\'božićno ludilo\'\' i veliki broj utakmica u kratkom vremenskom periodu. Prvi rival Fulama je Barnli i sve osim pobede domaćina bilo bi iznenađenje.

Barnli

Gledajući tabelu jasno je da su bodovi iz ovog meča mnogo važnijigostima. Barnli nikako da se pomeri sa dna, uz Šefild junajted su najslabiji tim u ligi i imaju samo 8 osovjenih bodova do sada. Vensan Kompani je vratio Klaretse u Premijer ligu ali bi lako mogao da ih, posle samo jedne sezone, ponovo vrati u Čempionšip. Ništa ne polazi za rukom igračima Barnlija, u tri prethodna kola uzeli su samo jedan bod, a jedino što im daje pravo na optimizam pred gostovanje na Krejven Kotidžu je činjenica da su više bodova osvojili u gostima ove sezone nego na svom Turf Muru. Doneli su 5 sa strane i na svom terenu su imali samo jednu pobedu i čak 8 poraza.

Predlog

Na prethodna tri meča pred svojim navijačima Fulam je postigao čak 13 golova, naravno, sva tri meča su i dobili. Kolibari su favoriti i u ovom meču ali ne treba potceniti motiv gostiju kojima bi i jedan bod mnogo značio. Postji opasnost da Barnli već posle praznika ostane bez relanih izgleda da izbori opstanak, pa očekujemo njihovu otvorenu igru u Londonu. Naš predlog je domaćin daje makar dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.