Subota, 23/12 - Fudbal, Italija, Serija A
23/12Bolonja vs AtalantaDupla šansatip: 1X
9 / 10 Ulog
22/12/2023 13:35
Domaćin je odličan ove sezone i najprijatnije je iznenađenje na Apeninima. Utakmica sa Atalantom zakazana je za subotu u 15 časova.
Bolonja

Ne samo da su trenutno na mestu koje vodi u Ligu šampiona posle 16 odigranih kola, već su se fudbaleri Bolonje plasirali i u četvrtfinale Kupa Italije i to tako što su posle produžetaka slavili na Meaci protiv Intera. To je drugi put ove jeseni da Bolonjezi nisu izgubili od Intera na Meaci, pošto su u Seriji A igrali 2:2 protiv lidera šampionata. Na svom renato Dalari Bolonja je skoro bez greške. Odigrali su 8 utakmica, šest su dobili i po jednom remizirali i izgubili. Na poslednjih pet su pobedili, a na prethodnih šest ukupno su primili samo jedan gol. Došlo je vreme da su favoriti i protiv jedne Atalante, ali se gosti nikako ne smeju potceniti i pored činjenice da su trenutno slabije plasirani.

Atalanta

Tim iz Bergama je daleko od one forme u kojoj su bili pre dve ili tri sezone. Usledila je kriza u Atalanti, ali to je nešto što se očekivalo posle prodaje silnih igrača. Ova sezona mogla bi da označi povratak \'\'Boginje iz provincije\'\' u vrh italijanskog fudbala. Za početak bi plasman u Evropu bio zadovoljavajući, a povratak u Ligu šampiona pravi bingo. Nisu daleko od 4. mesta, na kome je baš ekipa Bolonje, zaostaju pet bodova i eventualnim trijumfom na Dalari smanjili bi taj zaostatak na samo dva poena. Međutim, nije im samo Bolonja konkurent, tu su i Roma Fiorentina, pa čak i Napoli, koji su ispod letvrtog mesta. Atalanta je vezala dve pobede na svom terenu u prvenstvu, slavili su protiv Milana i Salernitane, a između te dve pobede trijumfovali su i u Poljskoj protiv tamošnjeg šampiona Rakova u Ligi Evrope.

Predlog

Izgleda da je Renato Dalara postao bastion i da Bolonja ne ume da izgubi pred svojim navijačima. Ove sezone je bodove odneo samo Milan, ali se to dogodilo na premijeri, još u prvom kolu novog prvenstva. Ne očekujemo da Atalanta ponovi uspeh Milana i predlažemo duplu šansu na Bolonju. za 1x kvota je 1.50 u kladionici Superbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.