Subota, 23/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
23/12Luton vs Njukasl Junajted1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
22/12/2023 22:15
U subotu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lutona i Njukasla. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Luton

Luton je prošle sezone napravio ogroman uspeh plasmanom u najkvalitetniji rang engleskog fudbala, a svakako da će ovog puta primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je novajlija u Premijer ligi osvojio samo devet bodova, što je svakako premalo, a u prošlom kolu je Lutonov meč protiv Bornmuta prekinut pri rezultatu 1:1, zbog srčanog udara kapitena Lutona.

Njukasl

Prošla sezona je bila i te kako uspešna za fudbalere Njukasla koji su na kraju potpuno zasluženo stigli do četvrtog mesta na tabeli i plasmana u Ligu šampiona.
Kada smo već kod ovog takmičenja, Svrake su nažalost završile na četvrtom mestu u grupi i nisu uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu.
Što se tiče Premijer lige, izabranici Edi Haua se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je tim sa Sent Džejms Parka odigrao jedan sjajan meč na svom stadionu protiv Fulama, kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Luton se dosta muči ove sezone i mišljenja smo da su gosti apsolutni favoriti na ovom duelu, zbog čega vam preporučujemo da se fokusirate na 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.