Nedelja, 24/12 - Fudbal, Turska, Superliga
24/12Konjaspor vs KajserisporDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
23/12/2023 12:36
Posle sjajnog starta sezone Konja je u velikoj krizi iz koj se izlaz ne nazire. U nedeljno prepodne u goste im dolazi najprijatnije iznenađenje tim Kajzerija. Utakmica se igra u nedleju u 11.30.
Konjaspor

Odlazak Aleksandra Stanojevića sa klupe Konje nije doneo planiranu šok terapiju i tim nije krenuo uzlaznom putanjom, Ipak, stabilizovali su formu utoliko što su prekinuli katastrofalan niz rezultata, a podsetimo da je ovaj tim imao i četiri poraza u nizu i čak devet uzastopnih utakmica u kojima nisu osetili slast pobede. To nije moglo da ne ostavi posledicu po plasman ovog tima i Konja je pred ovo kolo tek na 16. mestu i nije u zoni ispadanja samozahvaljujući boljoj gol razlici koju ima u odnosu na Samsun i Alanju. Po kvalitetu im tu nije mesto, i pokuđaće u narednim kolima, do završetka prvog dela Super lige, da se pomere ka sredini tabele.

Kajzerispor

Za razliku od domaina koji je neprijatno iznenađenje, gosti su ubedljivo najprijatnije posle prvih 15 kola. Kajzeri je prethodnu sezonu završio u sredini tabele, na 9. mestu, jednom ispod Konje, a pre samo dve sezone nekako su se spasili ispadanja. Sada su na visokom trećem mestu, ispred njih je samo neprikosnoveni istambulski dvojac Galatasaraj - Fenerbahče, koji su toliko odmakli da igraju neku svoju ligu. Ostali timovi će se boriti ili za plasman u Evropu ili za opstanak. Kajzeri spada u ove prve, imaju već 29 bodova iz 16 utakmica i iza njih su Bešiktaš, Trabzon ali i ostali fudbalski velikani iz ove zemlje. U prošlom kolu su odigrali fantastičan meč protiv Fenera na svom terenu koji su izgubili rezultatom 3:4 mada su uspeli da stignu prednost rivala od dva gola. Taj poraz je prekinuo seriju od sedam utakmica bez poraza, sa šest pobeda i samo jednim remijem.

Predlog

Kajzeri je tim koji uvek igra na gol više pa sedam golova u duelu sa Fenerom ne iznenađuje. Na njihova posledja dva gostovanja palo je ukupno osam golova, pa očekujemo da se mreže tresu i u Konji pošto nerešen rezultat nije po meri ni jednog ni drugog kluba. Naš predlog je igra gol-gol a za GG kvota je 1.70 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.