Ponedeljak, 25/12 - Fudbal, Egipat, Super Cup
25/12Al Ahly vs Ceramica Cleopatra1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/12/2023 14:52
Ponedeljak nam donosi dva polufinalna susreta egipatskog Superkupa, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Al Ahlija i Keramika Kleopatre. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Al Ahli

Al Ahli je aktuelni šampion Egipta i svakako da ova ekipa ponovo ima najveće šanse da dođe do naslova prvaka.
Trenutno se egipatski velikan nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Piramids, međutim, treba napomenuti da Al Ahli zbog obaveza na Svetskom klupskom prvenstvu i Ligi šampiona ima dva meča manje.
Kada smo već kod Svetskog klupskog prvenstva u meču za treće mesto Al Ahli je bio bolji od japanske Urave, rezultatom 4:2.

Keramika Kleopatra

Keramika se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli egipatskog šampionata, zanimljivo uz isti broj bodova kao i Al Ahli koji je protivnik ovoj ekipi u polufinalu Kupa.
Do sada je Keramika Kleopatra odigrala devet mečeva u šampionatu i ostvarila četiri trijumfa, dva remija, ali i tri poraza.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario čak tri trijumfa, uz jedan poraz, ali i jedan remi, i to baš u prošlom kolu na gostovanju kod Future, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Al Ahli je na papiru dosta kvalitetniji rival od Keramike, i mišljenja smo da će aktuelni šampion Egipta to i pokazati, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.