Utorak, 26/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
26/12Birmingem Siti vs Stouk1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/12/2023 16:30
U utorak je na programu kompletno kolo engleskog Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Birmingema i Stouka. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 15 minuta.
Birmingem

Deluje da smo dosta više očekivali od Birmingema u dosadašnjem toku sezone, pošto se nekadašnji prvoligaš, ali i osvajač engleskog Liga Kupa, trenutno nalazi na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli uz sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva Birmingem je ostvario samo jedan trijumf, dva remija, ali i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Plimuta kada je bilo 3:3.

Stouk

Poput Birmingema, ni Stouk se za sada blago rečeno nije proslavio u ovogodišnjem izdanju Čempionšipa, a trenutno se nekadašnji prvoligaš nalazi tek na devetnaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda viška uu odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva u drugom po kvalitetu rangu engleskog fudbala Stouk je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa dva puta poražena uz tri remija.
Inače, u prošlom kolu je Stouk remizirao na svom terenu protiv Milvola, a taj susret je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Oba tima igraju jako loše u poslednje vreme, međutim prednost na ovom duelu dajemo Birmingemu, pošto Stouk godinama unazad igra jako loše na gostovanjima.
Kladionica Maxbet jedinicu na ovom meču plaća sa kvotom 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.