Četvrtak, 28/12 - Fudbal, Australija, A-League
28/12Melbourne City vs Brisbane Roar1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/12/2023 16:47
Posle baš dosta vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz šampionata Australije, a ovog puta je reč o duelu između Melburna i Brizbejna. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 09:45h.
Melburn

Melburn nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, međutim, kako vreme prolazi tako i ova ekipa igra sve bolje.
Naime, na četiri poslednja susreta nekadašnji šampion Australije je bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je Melburn na svom stadionu remizirao protiv Viktorija, a taj duel je pomalo i neočekivano završen bez pogodaka, pogotovu što se radi o gradskim rivalima.

Brizbejn

Brizbejn se u ovom trenutku nalazi na petom mestu na tabeli australijskog šampionata, a trenutno ova ekipa ima šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Velington, što svakako nije nenadoknadiva bodovna prednost.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila dva trijumfa, dva poraza, ali i jedan remi.
Ipak, u prošlom kolu je Brizbejn poražen na svom terenu od Sentral Kosta, kada je bilo čak 0:3.

Naš predlog

Pomenuli smo već da domaćin igra sve bolje kako odmiče prvenstvo, a kruna svega toga bi morala da se desi u ovom kolu, kada očekujemo da Melburn savlada nimalo naivnu ekipu Brizbejna, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.