Ponedeljak, 25/12 - Fudbal, Turska, Superliga
25/12Kašimpaša vs RizesporUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
24/12/2023 20:53
U 18. kolu turske Super lige Kasimpaša dočekuje Sivaspor. Meč u Istanbulu igra se u ponedeljak od 15 časova.
Kasimpaša

Tim iz Istanbula igra odlično na svom terenu i gro bodova je osvojio kao domaćin. Istina, dva puta su ostajali i praznih šaka pred svojim navijačima, pošto su po tri boda odnosili Fenerbahče, Kajzeri i Trabzon. U poslednjih pet utakmica imaju tri pobede i jedan poraz na svom terenu, a istakli su se efikasnošću. Kasimpaša je postigla čak 17 golova na pet mečeva, tri u ligi i dva u kupu,a čak i u okršaju koji su izgubili od Kajzerija dali su tri gola. Ipak, trenutn o su tek na 9. mestu a to je i zbog činjenice da su u poslednja dva kola osvojili samo jedan bod, mada su oba puta gostovali, kod Samsuna i Antalije.

Rizespor

Gosti su u odličnoj formi i ne znaju za neuspeh u poslednjih pet kola. U tom intervalu su zabeležili tri pobede i dva remija, a to se odrazilo i na mesto na tabeli, pa su pred ovaj meč na odličnom 7. mestu sa 25 bodova. To je odličan plasman za tim koji je prošle seuzone igrao u drugoj ligi, s obzirom da su pre dve sezne ispali iz elite. Na sreću njihovih navijača brzo su se vratili i sva je prilika da im se onakav kiks više neće desiti. Rize na strani ne igra tako dobro u poslednje vreme. Pobedu nemaju na pet poslednjih gostovanja, ali su nadva prethodna uspeli da osvoje po bod, kod Antalije i Ankaragučua.

Predlog

Kasimpaša je goropadna pred svojim navijačima i očekujemo efikasan duel i protiv Rizea. Umeju i gosti da postižu golove mada to nisu pokazali na prethodnim gostovanjima. Ipak su jednom Trabzonu dali tri na obali Crnog mora. Ovde savetujemo golove na Kasimpašu, a za T12+ kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.