Sreda, 27/12 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
27/12Livingston vs Sent Džonson1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/12/2023 16:27
Škotsko prvenstvo nam je do sada donelo baš dosta zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Livingstona i Sent Džonsona. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Livingston

Fudbaleri Livingstona igraju katastrofalno ove sezone i kako sada stvari stoje ovaj tim je glavni kandidat za selidbu u niži rang.
Do sada je ova ekipa odigrala osamnaest mečeva i ostvarila dva trijumfa, pet remija i čak jedanaest poraza, pa otuda i ne čudi poslednje mesto na tabeli sa samo jedanest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Livingston očekivano doživeo poraz na gostovanju kod Seltika, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Sent Džonson

Što se Sent Džonsona tiče, ni ovaj tim se nije preterano proslavio u dosadašnjem toku šampionata, pošto je ova ekipa do sada odigrala devetnaest mečeva i ostvarila četiri trijumfa, šest remija i čak devet poraza, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za deveto mesto na tabeli, što nam samo po sebi govori da će se ovaj tim do kraja šampionata boriti za opstanak u društvu najboljih.
Inače, u prošlom kolu je Sent Džonson doživeo poraz na gostovanju kod Kilmarnoka, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Livingston u poslednje vreme i pored slabih rezultata pokazuje znake živosti, pa su velike šanse da posle duže vremena "fenjeraš" konačno ostvari trijumf i zato vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.