Četvrtak, 28/12 - Fudbal, Saudijska Arabija, Saudi Professional League
28/12Al Riyadh vs Damac1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
25/12/2023 17:38
Fudbalsko prvenstvo Saudijske Arabije je jedno od najpopularnijih na svetu, pogotovu što je tokom prošlog leta veliki broj vrhunskih igrača stigao u ovu zemlju. Ovog puta smo za vas analizirali duel između Al Rijada i Damaka koji je zakazan za 16 časova.
Al Rijad

Al Rijad se trenutno nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli, koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Do sada je ova ekipa odigrala osamnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu Saudijske Arabije, a do sada je ova ekipa odigrala osamnaest mečeva i ostvarila četiri trijumfa, isto toliko remija uz čak deset poraza, što je svakako previše.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa doživela poraz na gostovanju kod Al Vehde, a taj meč je završen rezultatom 3:1.

Damak

Što se tiče Damaka, nakon ne baš najboljeg starta šampionata, ova ekipa u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou.
Najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila isto toliko trijumfa, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za odlično peto mesto na tabeli, uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Al Tavon.
Inače, u prošlom kolu je Damak odigrao još jedan sjajan meč na svom stadionu protiv Al Tae, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Sva je prilika da će Damak sjajnu seriju rezultata nastaviti i na ovom gostovanju kod Al Rijada, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.84

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.