Sreda, 27/12 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
27/12Sporting Šarlroa vs MehelenUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
26/12/2023 19:30
U poslednjoj utakmici vanrednog 20. kola belgijske Župiler lige sastaju se Sporting Šarlroa i Mehelen u sredu u 2045.
Šarlroa

Domaći tim ne može se pohvaliti dobrim rezultatima u aktuelnoj sezoni. Ne tako davno Sporting Šarloa je igrao u Evropi, sećamo se njegovih duela sa Partizanom, kada su u kvalifikacijama izbacili crno-bele. U poslednje vreme ovaj tim je više u donjem nego u gornjem delu tabele. Meč sa Mehelenom čeka na 13. mestu, onom koje posle 30. kola donosi igranje u plej-autu. Naravno da im je cilj da se što pre izvuku iz zone ispadanja, ali to neće moći da urade ako nastave sa ovakvim igrama. Šarlroa je bez pobede u poslednja četiri kola, imaju dva poraza i dva remija, a u međuvremenu su ispali i iz Kupa Belgije posle ubedljivog poraza od šampiona Antverpa. U prošlom kolu Sporting Šarlroa je minimalnim rezultatom izgubio na gostovanju kod Sent Trojdena.

Mehelen

Gostujući tim je tek nešto bolji od svog rivala. Doduše Mehelen je sakupio četiri boda više od Parlroe, pa čak i da izgubi na ovom gostovanju ostaće ispred svog protivnika. Trenutno su na 9. mestu, mada kolo još nije kompletno. Teško je očekivati da mogu u prestalih desetak utakmica da nadoknade deset bodova minusa, koliko imaju manje od poslednjeg tima u zoni plej-ofa, šestoplasiranog Antverpa, pa je relanije da Mehelen završio regularni deo sezone u sredini tabele i onda igra doigravanje za plasman u Ligu konferencija, ukoliko je njima tako nešto uopšte i važno. Posle tri utakmice bez pobede i bez postignutog gola, sa samo jednim osvojenim bodom, Mehelen je u prošlom kolu pobedio Standard iz Liježa na svom terenu sa čak 3:0 i sa mnogo optimizma putuje na ovo gostovanje.

Predlog

U prvom delu sezone Mehelen je minimalnim rezultatom pobedio Šarlroa na svom terenu. Taj meč je odigran pre mesec i po dana, pa su utisci još uvek sveži. Šarlroa ima mnogo bolji tim nego što to tabela pokazuje, a i imaju imprerativ ponbede u duelu sa Mehelenom. Naš predlog je domaćin daje dva gola a za T12+ kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.