Petak, 29/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
29/12Kardif Siti vs Lester Siti1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/12/2023 19:39
Engleski Čempionšip se ovih dana igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kardifa i Lestera. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kardif

Primarni cilj Kardifa će biti plasman u doigravanje, a u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Sanderlend, a poznato je da je to šesto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata znači plasman u plej-of.
Inače, na pet poslednjih mečeva je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, i to u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Plimuta kada je bilo 2:2.
Pre toga je Kardif slavio na gostovanju kod Šefilda, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Lester

Nažalost, Lester je prošle sezone ispao iz najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala, i nema nikakve sumnje da će ovog puta primarni cilj biti ekspresni povratak u Premijer ligu, što bi se vrlo lako moglo i desiti.
Naime, trenutno se popularne Lisice nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na trećeplasirani Sautempton, a poznato je da će na kraju šampionata dve najbolje prvoplasirane ekipe izboriti plasman u društvo najboljih.
Na gostovanjima je za sada Lester ostvario devet trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.

Naš predlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma interesantan duel, a sva je prilika da će Lisice ostvariti novi trijumf i još više se učvrstiti na prvom mestu na tabeli Čempionšipa, pa vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.