Četvrtak, 28/12 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
28/12Panathinaikos vs Crvena Zvezda1X2tip: 2
5 / 10 Ulog
26/12/2023 23:55
Panatinaikos će u okviru 17. kola Evrolige dočekati Crvenu Zvezdu. Meč je na programu u četvrtak od 20 časova i 15 minuta.
Panatinaikos

Zeleni iz Atine su dolaskom Atamana na klupi sebi zadali veliki zadatak i zacrtali ogromne ciljeve. Nakon lošeg starta i uzdrmanosti, uspijeli su da se konsoliduju i trenutno su na 4. mjestu na tabeli sa skorom 9-7 i serijom od čak 3 trijumfa. U prethodnom kolu su slavili protiv Olimpije u Milanu, a na domaćem terenu su ove sezone izgubili 3 puta.

Crvena zvezda

Otpustila je Zvezda Nejpira i čini se odmah proigrala, pošto su u poslednjem kolu pružili izvanrednu partiju protiv ekipe Makabije iz Tel Aviva. Zvezda je tokom čitavog meča bila bolji rival i zasluženo slavila ali se i dalje nalaze daleko od mjesta koje vodi u plejof. Sa skorom od 6 pobjeda i 10 poraza su na tek 15. mjestu na tabeli i zaostaju čak 3 pobjede od potencijalnih konkurenata.

Prijedlog

Mišljenja smo da Zvezda ima potencijala i da mogu da se nose sa Panatinaikosom. Prema tome predlažemo da pokušate sa iznenađenjem i pobjedom gostiju po kvoti 3.65 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.