Subota, 30/12 - Fudbal, Italija, Serija A
30/12Milan vs Sasuolo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/12/2023 21:34
Italijanska Serija A nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva ovog vikenda, a za vas smo analizirali duel između Milana i Sasuola. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Milan

Svakako da smo od Milana očekivali više u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli.
Ono što nije dobro je da Rosoneri nisu uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, pa će italijanski predstavnik morati da se zadovolji sa Ligom Evrope.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija samo remizirali na gostovanju kod Salernitane, kada je bilo 2:2.

Sasuolo

I od Sasuola smo očekivali dosta više ove sezone, mada je godinama unazad za tim iz Ređo Emilije karakteristično to što ovaj tim igra dosta bolje u drugom delu prvenstva.
Naravno, ni ovog puta opstanak ne bi smeo da se dovede u pitanje, iako su Neroverdi trenutno stacionirani tek na petnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Sasuolo mimo svih očekivanja doživeo poraz na svom stadionu od Đenove, a taj duel u Ređo Emiliji je završen pobedom gostiju od 1:2. Pre toga je Sasuolo remizirao na gostovanju kod Udinezea (2:2).

Naš predlog

Potencijalno nas očekuje duel sa dosta pogodaka, a pre svega smo mišljenja da bi Rosoneri prosto morali da slave na ovom duelu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.