Subota, 30/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
30/12Aston Vila vs Barnli1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/12/2023 18:56
U subotu nas očekuju mečevi novog kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Aston Vile i Barnlija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Aston Vila

Svakako da je Aston Vila najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja engleske Premijer lige, a u ovom trenutku se tim iz Birmingema nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona.
Nažalost, u prošlom kolu su izabranici Unai Emerija koji radi sjajan posao na klupi ovog tima poraženi na gostovanju kod Mančester Junajteda, a taj susret na Old Trafordu je završen rezultatom 3:2, iako su gosti na poluvreme otišli sa dva gola prednosti.

Barnli

Primarni cilj Barnlija će bez mnogo razmišljanja ove sezone biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se izabranici legendarnog Vensana Kompanija nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo jedanaest osvojenih bodova, pa nam sve govori, da će opstanak biti izuzetno težak zadatak.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Barnli je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena od Liverpula na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Aston Vila će dati sve od sebe da nakon dva vezana meča bez pobede zabeleži trijumf na svom stadionu protiv Barnlija, koji se do sada nije preterano istakao u najkvalitetnijoj ligi na svetu.
Mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.