Nedelja, 31/12 - Fudbal, Australija, A-League
31/12Central Coast Mariners vs Perth Glory1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/12/2023 19:04
Australijsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Sentral Kosta i Perta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 09:45h.
Sentral Kost

Nakon ne baš najboljeg starta prvenstva, Marinersi u poslednje vreme pružaju izuzetno dobre partije, a to će nam svakako najbolje pokazati i podatak da ova ekipa na pet poslednjih mečeva ne zna za poraz, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za osmo mesto na tabeli.
Ono što je veoma zanimljivo je da je Sentral Kost na poslednjih pet duela osvojio za sada sve bodove u šampionatu, uz konstataciju da je ova ekipa otvorila sezonu sa četiri vezana poraza.
U prošlom kolu su Marinersi slavili na gostovnju kod Brizbejna, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Pert

Od Perta smo daleko više očekivali u dosadašnjem toku šampionata, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, što je svakako premalo za tim koji ima daleko veće ambicije od opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Australije, Pert je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Ruku na srce, pretposlednji tim na tabeli je u prošlom kolu slavio na svom terenu protiv Makartura u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 3:2.

Naš predlog

Marinersi igraju fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će ova ekipa nastaviti sa dobrim partijama i na ovom duelu protiv ove sezone jako lošeg Perta, pa vam savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.