Nedelja, 31/12 - Fudbal, Iran, Pro League
31/12Aluminium Arak vs MalavanDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
28/12/2023 19:20
Posle ozbiljno dugog perioda za vas smo ovog puta pripremili jedan meč iranskog šampionata, i to susret između Aluminijuma i Malavana. Početaka ovog susreta je zakazan za 12:30h.
Aluminijum

Fudbaleri Aluminijuma se u ovom trenutku nalaze na sredini tabele iranskog šampionata, preciznije na osmoj poziciji uz osam bodova manjka u odnosu na Persepolis, a za one koji ne znaju, to treće mesto je i posldenje koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona.
Na poslednjih pet mečev u prvenstvu Aluminijum je ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod prvoplasiranog Sepahana, kada je bilo 0:1.

Malavan

Malavan nije na najbolji mogući način započeo prvenstvo, ali ipak deluje da kako vreme odmiče tako i ova simpatična ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, na pet poslednjih mečeva u prvenstvu ova simpatična ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko remija i samo jedan poraz i to na domaćem terenu protiv Šamsa, kada je bilo 0:2.
U ovom trenutku se Malavan nalazi na šestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala protiv Traktora, kada pomalo i neočekivano nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Veoma zanimljivo je da je Malavan na tri poslednja meča na strani ostvario isto toliko trijumfa, što bez ikakve sumnje ovaj tim čini velikim favoritom na ovom duelu.
Idealno bi bilo da pokušate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.