Subota, 30/12 - Fudbal, Italija, Serija A
30/12Atalanta vs LecceUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
29/12/2023 13:16
Poslednji meč u 2023. godini Ataanta igra sa Lećeom. Meč 18. kola italijanske Serije A igra se u subotu u 12.30.
Atalanta

Tim iz Bergama je posle 17. kola tek na 8. mestu ali gledajući broj osvojenih bodova i zaostatak za timova ispred njih, sve bi to moglo da se promeni posle samo par kola. Četvrtoplasirana Bolonja ima samo 5 bodova više pa u Bergamu neće sigurno odustajati od bitke za povratak u elitno takmičenje. Međutim, baš u prošlom kolu Atalanta je gostovala na stadionu Renato Dalara u Bolonji i izgubila, a mogla je da prestigne rivala na tabeli. Nisu samo Bolonjezi konkurenti Atalanti za četvrto mesto. Tu su i timovi Fiorentine, Rome, Napolija, pa i Lacija i Torina. Ko zna, nisu možda sigurni ni Inter, Juve i Milan na prva tri mesta, a to se posebno odnosi na \'\'rosonere\'\' sa San Sira.

Leće

Tim sa juga Italije ima za cilj opstanak u eliti. Oni polako postaju stalni član Serije A, a zahvaljujući odličnom startu sezone i sada su daleko od grčevite borbe za opstanak, mada se igra još mnogo utakmica i sve je moguće. Leće je niz od pet utakmica bez poraza u prvenstvu prekinuo na Meaci u prošlom kolu kada su poraženi od lidera Intera sa 2:0. Međutim, ni u prethodnih pet kola bez poraza nisu mnogo profitirali s obzirom da su čak četiri puta igrali nerešeno u tom intervalu. Sada su na 12. mestu, imaju 20 osvojenih bodova, što je sedam više od prvog tima ispod crte, a to je u ovom momentu Kalajri, povratnik u elitu. Leće još uvek nema pobedu u gostima ove sezone, ali je zato na osam utakmica na strani čak pet puta ostao neporažen, što nije uopšte loše.

Predlog

Boginja iz Bergama je na dva prethodna meča na svom terenu dala sedam golova, tri protiv Milana i 4 protiv Salernitane. Nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu na tim mečevima i ona se tresla tri puta. Zato smatramo da možeme videti dosta golova u ovom meču, a naš predlog za njega je 3+. Za ovaj tip kvota u kaldionici Meridianbet iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.