Ponedeljak, 01/01 - Fudbal, Engleska, Liga 1
01/01Bolton Vonderers vs Barton Albion1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
30/12/2023 12:17
U nastavku sezone u engleskoj Ligi 1 Vonderersi Novu godinu otvaraju duelom sa Bartonom. Meč se igra u ponedeljak u 16 časova.
Bolton

Jasno je da je primarni cilj ekipe Boltna povratak u Čempionšip, za početak. Ovaj tim je, ne tako davno, igrao u Premijer ligi, ali se posle ispadanja susreo sa ogromnim finansijskim problemima i morao je da skliznu još neku stepenicu niže. Sada su trećeligaši ali igraju dobru sezonu i nalaze se trenutno na drugom mestu. Od vodećeg Portsmuta imaju samo dva boda manje ali i utakmicu manje, pa bi hipotetički i oni mogli da budu lideri u slučaju da taj meč dobiju. Verujemo da u Boltonu ne bi imali ništa protiv da sad bude kar prvenstva i da oni, zajedno sa Portsmutom, direktno uđu u drugu ligu. Ipak, tek je polovini sezone a Vondererse može da raduje niz od tri uzastopne pobede u vreme praznika. U petak su pobedili u gostima Flitvud sa 2:0.

Barton

I gosti igraju dobro u ovim prazničnim danima, Barton Albion je osvojio sedam bodova u prethodna tri kola, a nakon remija kod Čarltona prošle subote, u naredna dva meča slavili su minimalnim rezultatom protiv Blekpula i Šruzberija. Sve nam liči na jednu dobru seriju rezultata ekipe Bartona, mada je ovaj tim i dalje u donjem delu tabele bliže borbi za opstanak nego za plej-of. Barton je pred ovo kolo, prvo u Novoj godini, nalazi na 16. mestu sa 27 bodova, što je za sedam više od prvog tima ispod crte a to je u ovom momentu Reding. Znamo da je ovo liga koja je vrlo izjednačena i da tokom sezone ima mnogo iznenađenja, ukoliko se bilo koji rezultat može tako nazvati.

Predlog

Barton je pokazao da mu je odbrana bolji deo tima, u tri poslednja meča samo su jedan gol primili, ali se nisu istakli efikasnošću, s obzirom da su sedam bodova osvojili sa samo 3 postignuta gola. Njihov problem su igre i rezultati na strani, na poslednjih pet gostovanja uzeli su samo jedan bod. Zato je Bolton veliki favorit i predlažemo jedinicu na meču engleske Lige 1 sa kvotom 1.45 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.