Ponedeljak, 01/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
01/01Sanderlend vs Preston Nort End1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/12/2023 12:52
Za razliku od početka sezone sada je Sanderlend u boljoj formi od svog rivala. Meč se igra u ponedeljak u 13.30.
Sanderlend

Crne Mačke igraju dobro u ovom središnjem delu sezone u engleskom Čempionšipu. To još uvek nije dovoljno da učvrste svoju poziciju u gornjem delu tabele i da budu siguran učesnik plej-of, s obzirom da ne verujemo u scenario u kom bi Sanderlend bio među dve najbolje ekipe na kraju sezone i direktno ušao u Premijer ligu. U poslednjoj sedmici odigrana su čak tri kola a Sanderlend ima poraz, pobedu i remi. Takvim učinkom ne mogu da budu prezadovoljni, posebno činjenicom da su u jedinom meču na svom terenu ubedljivo poraženi od Koventrija sa 3:0, a nisu pobedili u petak ni slabi Roteram na strani. Jedini meč koji je bio po volji navijačima Crnih Mačaka bila je pobeda u Halu nad tamonjim Tigrovima od 1:0.

Preston

Kako je Preston krenuo na startu sezone sigurno je uneo zabrinutost i u timove Lestera, Lidsa, Sautemptona i ostalih koji su planirali da naredne sezone igraju u engleskoj eliti. Međutim, ta serija fantastičnih rezultata tima iz Lankašira. Nadimak ovog kluba je \'\'snežno-beli\'\', a to je zbog dresova u kojima igraju najveći broj svojim mečeva. Preston je grad na severu Engleske, kao i Sanderlend, samo što je Preston više na zapadu dok je Sanderlend ukotvljen na istoku zemlje. U poslednja četiri kola Preston ima tri poraza i samo jedan trijumf, ali su njega stavrili u duelu sa jakim Lidsom. Treba reći da su oni tim koji podjednako dobro igra i na strani i nasvom terenu, pa su doneli već 15 bodova sa gostovanja.

Predlog

Prvi duel između ova dva tima u aktuelnoj sezoni odigran je još u 2. kolu u Prestonu. Tada je Preston Nort End bio u neverovatnoj formi i pobeđivao je sve rivale, pa tako i Sanderlend sa 2:1. Sada je situacija drugačija pa su Crne Mačke na 7. a Preston na 11. mestu na tabeli. Ipak, deli ih samo dva boda, pa bi lako moglo da dođe do rokade u slučaju trijumfa Prestona. Ne verujemo u takvu mogućnost pa vam predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.65 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.