Ponedeljak, 01/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
01/01Lester Siti vs Hadersfild TaunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
01/01/2024 02:16
Čempionšip se ovih dana igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Lestera i Hadersfilda. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Lester

Fudbaleri Lestera su na pravom putu da se ekspresno vrate u najkvalitetniji rang engleskog fudbala.
Naime, trenutno se popularne Lisice nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Ipsvič.
Na poslednjih pet mečeva je nekadašnji šampion Engleske ostvario četiri trijumfa uz samo jedan remi i to upravo na gostovanju kod Ipsviča.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Kardifa, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Hadersfild

Što se tiče Hadersfilda, mora se priznati da smo dosta više očekivali od ove ekipe.
Nažalost, trenutno je situacija takva da se ovaj tim nalazi na jako lošem 21. mestu na tabeli uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva u Čempionšipu, Hadersfild je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza. U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Midlzbroa, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Sigurno je da je Lester veliki favorit na ovom duelu, koji će nam po našem mišljenju doneti dosta pogodaka, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.