Utorak, 09/01 - Fudbal, Engleska, National League
09/01Fylde vs Hartlepool UnitedDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
08/01/2024 11:04
U zaostaloj utakmici 23. kola engleske Nacionalne lige sastaju se Filde i Hartlpul. Meč je na programu u utorak u 20.45.
Filde

Pobedom u prethodnom kolu domaći tim se ratosiljao \'\'fenjera\'\' ali je i dalje u zoni ispadanja. Posle 26 odigranih utakmica Filde ima 22 boda i jedino dobro je to što imaju dve utakmice manje od timova ispred sebe Oksford Sitija i Ebsflita. Zato je trijumf nad Ročdejlom bio preko potreban i on je ostvaren rezultatom 2:0. Bila je to prva pobeda ovog tima nakon osam kola, poslednju su ostvarili još krajem oktobra protiv Gejtsheda i to na strani. Zanimljivo je da su pre pobede nad Ročdejlom na svom terenu igrali protiv istog rivala ali na strani i taj meč su izgubili takođe sa 2:0.

Hartlpul

Gosti su prošle sezone igrali u Ligi 2 ali su zauzeli pretposlednje 23. mesto i, zajedno sa timom Ročdejla, ispali u amatersku petu ligu. Na početku takmičenja u Nacionalnoj ligi Hartlpul je igrao dobro, u prvih sedam kola je imao 5 pobeda i dva poraza, ali su vremenom popuštali i sada se nalaze tek na 16. mestu. Od planova da se ekspresno vrate u Ligu 2 očigledno nema ništa, pa će im glavni zadatak biti da se što pre pomere u sigurnost sredine tabele. To ne bi smeo da bude pretežak zadatak za ovaj klub, uzimajući u obzir njihovu tradiciju ali i kvalitet. I Hartlpul je pobedio prošlog vikenda, oni su dočekal tim Oksford Sitija i slavili sa 2:1. Pre tog trijumfa imali su niz od 6 utakmica sa samo dva osvojena boda na njima, pa je jedna pobeda, pogtovo protiv direktnog konkurenta iz donjeg dela tabele, bila neophodna.

Predlog

U prvom delu sezone Hartlpul je bez većih problema savladao tim Fildea. Bilo je 3:1 kada je taj meč odigran još letos. Od tada se promenilo mnogo toga, pre svega za Hartlpul koji igra mnogo slabije. Zato Filde ima šansu u ovom meču, jer su i u prethodnom pobedili tim koji je prošle sezone igrao u četvrtoj ligi. Naš predlog su golovi i očekujemo barem po jedan na obe strane. Za GG kvota je 1.52 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.