Sreda, 10/01 - Fudbal, Turska, Superliga
10/01Fenerbahče vs KonjasporPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
08/01/2024 15:02
Tursko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Fenerbahčea i Konje. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Fenerbahče

Fener igra na veoma visokom nivou ove sezone, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta na tabeli, uz isti broj bodova kao i najljući rival Galatasaraj.
Do sada je tim iz Istanbula odigrao osamnaest mečeva u šampionatu i ostvario čak petnaest trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz.
Pre dva gola je Fener remizirao sa Galatom kada nije bilo pogodaka, a u prošlom kolu su Dušan Tadić i drugari odigrali jedan sjajan meč i slavili na gostovanju kod Istanbula, a taj duel je završen rezultatom 1:5.

Konja

Konja za sada igra jako loše, i kako vreme prolazi utisak je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u turskom šampionatu, uz konstataciju da Konjaspor ima isti broj bodova kao i najugroženiji timovi na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala loš meč na gostovanju kod Galatasaraja kada je aktuelni šampion Turske slavio sa 3:0.

Naš predlog

Sve osim sigurne i ubedljive pobede Fenera bi bilo ogromno iznenađenje, pa vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.