Sreda, 10/01 - Fudbal, Turska, Superliga
10/01Fatih Karagümrük vs KajserisporDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
08/01/2024 19:16
Odloženo 16. kolo turske Super lige igra se u ovom terminu. Ekipa Karagumruka dočekuje ove sezone odlični Kajzerispor. Meč se igra u sredu u 15 časova.
Karagumruk

Domaća ekipa je u problemu posle četiri uzastopna poraza u prvenstvu. Sada je Karagumruk u zoni ispadanja, tačnije na 18. mestu pred ovo kolo, inače poslednje u prvom delu prvenstva. Ova runda trebalo je da se igra koa 16. kolo ali je zbog napada predsednika jednog kluba na sudiju šampionat bio suspendovan jedno vreme. Za Karagumruk je sve krenulo po zlu na početku decembra. prvo je doživljen poraz u Antaliji, pa na gostovanju kod šampiona Galatasaraja. Jedini istinski kiks bio je neuspah na domaćem terenu od Gaciantepa i to sa čak 3:0. Prošlog vikenda Karagumruk je izgubio i na gostovanju kod Samsunspora. Poslednju pobedu u prvenstvu ovaj tim je zabeležio u meču sa Istanbulsporom prvog dana poslednjeg meseca prethodne godine.

Kajzeri

Gosti su bili u fantastičnoj formi sve do pre tri kola. Kajzeri je tada izgubio od Fenerbahčea na svom terenu, a to je bila jedna od najboljih utakmica sezone. Na kraju je Fener slavio sa 4:3. Kao da ih je taj poraz poremetio i oni su izgubili i u naredna dva meča, od Konje na strani i Sivaspora na svom terenu. Ostao je Kajzeri u vrhu tabele, pred ovo kolo su bili četvrti, ali su izgubili korak sa vodećima i ujedno dozvolili pratiocima da im se približe, dok su iz Rize i Bešiktaš stigli po broju bodova. Zanimljivo je da je Kajzeri pre ova tri poraza imao niz od sedam utakmica bez neuspeha, sa 6 pobeda i jednim remijem u Super ligi.

Predlog

U okršaju dve ekipe koje su u krizi ostaje da vidimo ko je bliži prekidu crnog niza, da li Karagumruk koji je domaćin, ili Kajzeri koji je mnogo bolje plasiran. Za domaćina su bodovi mnogo važniji, oni su u zoni ispadanja, ali se nama čini da Kajzeri neće izgubiti na ovom meču. Naš predlog je dupla šansa na goste, a za x2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.