Četvrtak, 11/01 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
11/01Real Madrid vs Valencia1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
11/01/2024 01:33
Prvak Evrope će u okviru 21. kola Evrolige na domaćem terenu ugostiti ekipu Valensije. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Real Madrid

Sjajno igra ekipa Reala tokom čitave sezone i čini se da ove sezone igraju bolje i dominantnije nego prošle sezone, kada su podigli trofej šampiona Evrope. Sa skorom od 18 pobjeda i samo 2 poraza ubjedljivo su na prvom mjestu, jer drugoplasiranoj ekipi bježe čak 4 pobjede. U poslednjem kolu ubjedljivo savladali ekipu Bajerna u gostima sa čak 20+ poena razlike, a roster Reala ove sezone izgleda zaista nevjerovatno. Na domaćem terenu ove sezone ne znaju za poraz.

Valensije

Neočekivano je Valensija na samom startu takmičenja pružala dobre partije i dugo vremena bila u samom vrhu među 4 najbolje ekipe. Nakon toga uslijedila je mala kriza koja je prevaziđena nakon pobjede nad Zvezdom. U poslednja 4 kola su upisali čak 3 poraza i samo jedan trijumf. U poslednjem kolu poraženi su na domaćem terenu od ekipe Žalgirisa, pa će u ovaj meč ući dodatno uzdrmani i pod pritiskom. Sa skorom od 10 pobjeda i 10 poraza su na 9. mjestu na tabeli.

Prijedlog

Mišljenja smo da je Real dosta kvalitetnija ekipa i da će slaviti u ovom meču. Kvota na pobjedu domaćina je 1.35 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.