Petak, 12/01 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
12/01Anadolu Efes vs Virtus Bologna1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
12/01/2024 01:33
Ekipa Anadolu Efesa će u okviru 21. kola Evrolige dočekati ekipu Virtusa iz Bolonje. Meč je na programu od 18 časova i 30 minuta.
Anadolu Efes

Tim iz Efesa je ove sezone neprepoznatljiv i može se slobodno reći da su ih povrede osakatile, te da u hemija u ekipi nije na nekom velikom nivou. Ne pamti se kada su bili u gorem nizu poraza u Evroligi nego sada, pošto na poslednjih 5 mečeva imaju čak svih 5 poraza. Sa skorom od 7 pobjeda i 13 poraza nalaze se tek na 16. mjestu na tabeli i predstoji im ogromna borba za ulazak u doigravanje. Ovaj meč bi mogao biti presudan za njih i mišljenja smo da će morati zapeti i pokušati ostvariti vrlo bitnu pobjedu.

Virtus

Tim iz Bolonje je najprijatnije iznenađenje ove sezone i nalaze se na 3. mjestu na tabeli sa skorom od 14 pobjeda i 6 poraza, isto kao i drugoplasirana Barselona. U poslednjih 5 mečeva su upisali 3 trijumfa i 2 poraza, a u poslednjem kolu su poraženi od Makabija u Beogradu rezultatom 95:78. Od ukupno 6 poraza ove sezone, čak 5 su upisali u gostima i jasno je da im mnogo bolje ide na domaćem terenu. Efes ih je prošle sezone na ovom terenu savladao rezultatom 86:67.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Efes slaviti u ovom meču, pošto im je ovaj meč veoma bitan i mogao bi da bude presudan po njih. Prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.71 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.