Utorak, 13/02 - Fudbal, Engleska, National League
13/02Jork Siti vs Dorking WanderersUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
15/01/2024 18:28
U vanrednom kolu engleske Nacionalne lige Jork dočekuje Dorking. Meč se igra u utorak od 20.45.
Jork Siti

Ekipa iz Jorkšira bori se da zadrži status petoligaša i pored toga što su imali dosta dobrih partija tokom aktuelne sezone. Sada je Jork u seriji od 7 utakmica bez poraza u prvenstvu, ali je u tom intervalu čak pet puta remizirao i samo dva pouta pobedio. Na tabeli Nacionalne lige su na 18. mestu sa 30 osvojenih bodova iz 27 utakmica, a to je učinak od samo tri boda više od prvog tima ispod crte, u ovom slučaju Ebsflita. Nova 2024. godina je za njih počela odlično, prvo su savladali solidni Gejtshed a onda osvojili bod na gostovanju kod Boreham Vuda.

Dorking

Ovo je tek druga sezone za tim Dorkinga u petoj engleskoj ligi. Prošle sezone su završili na solidnom 16. mestu ali su sada nešto slabiji i preti im grčevita borba za opstanak. Vonderersi su trenutno na 19. mestu, imaju 28 bodova, dva mnaje od Jorka ali i utakmicu manje odigranu. Samo su jedan bod iznad zone ispadanja i u preostalih dvedesetak kola biće im važan svaki bod. Trenutno nisu u najboljoj formi, na poslednjih pet mečeva imaju četiri poraza i samo jedan trijumf. Poslednju prvenstvenu utakmicu odigrali su još 6. januara kada su na svom terenu minimalnim rezultatom izgubili od Oldama. Na strani su do sada bili sasvim solidni i već su četiri puta pobedili.

Predlog

U prvom delu sezone, kada je Dorking bio domaćin, rezultat između ove dve ekipe je bio 2:2. Međutim taj meč je odigran još krajem avgusta i od tada se svađta izmenilo. U ovom momentu je Jork u mnogo boljoj formi i verujemo u njegov uspeh. Još sigurnije od jedinice nam je igra domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.